joi, 8 noiembrie 2012

Prezentarea companiei care vinde produsele - FOREVER LIVING PRODUCTS

Compania Forever Living Products, s-a infiintat in anul 1978 in statul Arizona, Statele Unite ale Americii. Pe parcursul acestor ani, compania a inregistrat o expansiune economica considerabila, actualmente fiind prezenta in 140 tari din intreaga lume, inclusiv Romania.
Pentru cei care nu cunosc limba engleza, forever living inseamna traind pentru totdeauna.

Logo-ul companiei

Forever Living Products detine 90% din piata mondiala a produselor pe baza de Aloe Vera pura. Compania are propriile plantatii de Aloe Vera, ca urmare toata productia este proprie, nu exista intermediari in acest sens.
In prezent, companie vinde 180 produse din categoriile care urmeaza:
1. Bauturi nutritive pe baza de Aloe Vera;
2. Suplimente alimentare;
3. Produse pentru controlul greutatii corporale;
4. Produse pentru ingrijirea tenului si corpului;
5. Produse pentru igiena si ingrijire corporala;
6. Gama de machiaj Sonya Colour Collection

Calitatea produselor este aspectul fundamental important al companiei, de aceea, compania FOREVER LIVING PRODUCTS detine urmatoarele certificate:
-Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe;
-sigla Kosher;
-Sigla Islamica
-certificarea Halal;

****Produsele nu sunt incercate pe animale!
 

Certificate companie FOREVER LIVING PRODUCTS sursa: https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=product_certificationsIn acelasi timp, produsele sunt avizate de toate forurile competente, in fiecare tara in care exista.

Forever living products, nu foloseste distributia produselor prin magazine, singurul mod in care puteti sa cumparati produsele este  prin recomandare. De aceea, compania nu foloseste miliarde de dolari pentru campaniile de publicitate, ci lasa produsele sa-si faca singure publicitate prin calitatea lor.
O data ce ai folosit produsele, le vrei si le vrei in continuare.....Mai mult decat atat, pe langa faptul ca le folosesti si-ti mentii sanatatea, poti sa-ti creezi propria afacerea prin recomandarea acestora preietenilor si nu numai. Pentru aceasta, lucram in echipa pentru a te sustine si pe tine si a-ti arata modelul nostru de succes.

Pentru mai multe informatii despre cum sa-ti faci o afacere, acceseaza tabul "informatii" din meniu, apoi derulezi in jos la "cum devi partener".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu